LA Clippers henter Galinari i three-way trade
juli 5, 2017
Boston Celtics skriver under med superstjerne
juli 5, 2017

Wizards forward tilbudt max. kontrakt

Brooklyn Nets har i den seneste par sæsoner befundet sig i bunden Eastern Conference, men nu kan det snart være slut med klubbens nye investering i Wizards unge forward.

Det drejer sig om den 24 årige Otto Porter Jr. der natten til onsdag blev tilbudt 106 mil.$ over de næste 4 år hos Brooklyn Nets.
Der gerne vil gøre noget ved deres placering fra sidste sæson af, hvor de endte med den dårligste record i hele Eastern Conference.

Inden free agency startet havde Wizards muligheden for at gøre den 203 cm. lange
forward til restricted free agent ved at give ham et qualifying offer på 7,7 mil.$. Hvilket vil sige at uanset hvilket tilbud, der kom Otto Porter’s vej, ville klubben fra hovedstaden nu have mulighed for at matche det.
Ovenpå nattens forhandlinger er dette nu blevet en realitet efter at Brooklyn har smidt mange millioner efter den unge forward.

Ifølge flere store kilder har Wizards tænkt sig at bruge deres mulighed for at matche Nets’ kontrakt, så Porter bliver i hovedstaden de næste 4 år.
Som fra starten har været det Washington havde meldt ud i forhold til deres unge talent.

Mange eksperter har været ude og sige, at holdet fra New York har dummet sig og spildt deres tid, eftersom Wizards hele tiden har meldt klart ud, hvad deres plan for den lange forward var.
Dog er der ingen officiel udmelding fra hovedstadsklubben endnu, der har indtil lørdag midnat til at beslutte om de vil matche Brooklyn’s tilbud.

Porter som siden han blev draftet tilbage i 2013 af netop Washington, vist store fremskridt fra sæson til sæson.
I hans seneste sæson for hans nuværende klub, lå han med et snit. på 13,4 point, 6,4 rebounds og 1,6 assists leveret over 32,6 min. i gennemsnit.
Hvilket er en klar forbedring i forhold til sæsonen før hvor han kun lå på 11,6 point, 5,2 rebounds og 1,5 assists leveret over 30,2 minutter i snit.

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *