LA Clippers henter serbisk guard i Rusland
juli 6, 2017
NBA Draft 2017
juli 11, 2017

Tim Hardaway Jr. tilbage hos New York Knicks

Tim Hardaway Jr. skifter til New York Knicks, efter Atlanta Hawks besluttede sig for ikke at match der tilbud, som Knicks gav Hardaway Jr.

Tim Hardaway Jr. er restricted free agent, som Hawks har haft muligheden for at kunne matche eventuelle tilbud Hardaway Jr. fik (inden for 48 timer), men tilbuddet fra Knicks har vist sig at være noget større end hvad Hawks håbede på at slippe med. Der var ifølge ESPN bred enighed hos Hawks ’front office’ om at man skulle lade Hardaway Jr. gå, fordi kontrakten simpelthen ikke matchede det, de forventer han kan bidrage med.

New York Knicks har tilbudt Hardaway Jr. en fire årig kontrakt til en værdi af $71 millioner. Kontrakten indeholder en 15% ’trade-kicker’, en player option det fjerde år og en klausul, der betyder at Knicks skal betale 50% af den årlige løn inden den 1. oktober. hvert år. Hardaway Jr. kan dermed nu vende tilbage til New York Knicks, som var holdet der draftede ham som nr. 24 i 2013.

Knicks’ aftale med Hardaway Jr. har givet fornyet håb til Houston Rockets, som fortsat er ude efter Carmelo Anthony. Ifølge ESPN, så kan Knicks ikke forestille sig en starting lineup med både ’Melo’ og Hardaway Jr.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *