Stephen Curry får den største kontrakt i NBA nogensinde
juli 3, 2017
Kyle Lowry underskriver ny kontrakt med Raptors
juli 4, 2017

Tidligere MVP på vej til Milwaukee Bucks

Der er fuld smæk på i disse dage i NBA. Årets free agency har allerede bragt et par interessante trades og nye spændende skift blandt superstjernerne.

Endnu et nyt opsigtsvækkende trade er under opsejling i dette års free agency. Det drejer sig om den tidligere Chicago Bulls stjerne Derrick Rose, der mandag eftermiddag landet i Milwaukee, for at tage en snak med folkene bag franchiset oppe nordpå i Wisconsin.

Seneste nyt lige nu er New York Knicks prøver at få skrevet kontrakt med ham, så de har mulighed for at få noget i bytte i stedet for at lade ham gå frit uden at få noget værdi for ham.

Hvilket vil sige at uanset hvad der sker de næste par døgn, så har Knicks signaleret at de er færdige med den tidligere All-star. Spørgsmålet der stadig skal besvares er om New York er hurtige nok på tråden til at få skrevet kontrakt med den skadesplagede point guard eller om Milwaukee Bucks skal af med spillere i et trade for at få fat i ham.

Mange eksperter mener det er et satset valg, eftersom den tidligere stjerne har haft utallige skader og endnu længere skadeshistorik. Dog har han stadig bevist at han stadig kan, selvom han er på vej op i årene. I hans seneste sæson for New York Knicks havde han et snit på præcis 18 point og 4,5 assists med en fin scoringsprocent der ligger på 47,1%. Hvilket er en godkendt præstation, når man tager i betragtning af at han har været igennem 2 langvarige knæskader, samt en masse andre småskader ved siden af.

At dømme udfra rygter og kilder tyder det lige nu mest på at Derrick Rose havner i Milwaukee Bucks indenfor de næste par døgn. Om det bliver i et trade fra New York Knicks eller bare en kontrakt til den 28 årige free agent bliver spændende at følge.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *