Russell Westbrook med følelsesladet MVP tale
maj 9, 2014
Indiana Pacers trader Paul George til OKC
maj 12, 2014

Taj Gibson skriver kontrakt med Wolves

Free agent Taj Gibson har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Minnesota Timberwolves, efter et halvt år hos OKC.

Minnesota Timberwolves fortsætter deres oprustning med endnu en solid spiller i Taj Gibson. Wolves åbnende med at trade sig til Jimmy Butler på draft night, hvorefter de fornyligt erstattede Ricky Rubio med Jeff Teague.

I Taj Gibson får Wolves en solid og særdeles stabil PF, der kan dække op og som i sin NBA karriere har snittet cirka 10 ppg. Taj Gibson bliver genforenet med sin tidligere head coach Tom Thibodeau, som nu har samlet et par af hans tidligere Chicago Bulls spillere i Minnesota.

Gibson får en stor kontrakt hos Wolves, som indbringer ham hele $28m over 2 år, hvilket næsten er lige så meget som han har tjent i hele hans NBA karriere. Wolves står nu med hvad der ligner en rigtig stærk line-up af two-way players, hvor de kan stille med:

Jeff Teague
Jimmy Butler
Andrew Wiggins
Taj Gibson
Karl-Anthony Towns

Minnesota Timberwolves bliver uden tvivl et af de hold vi ser mest frem til at følge i den kommende NBA sæson. Hvis de kan få spillet holdet sammen og få det til at fungere, så ligner det i den grad et potentielt slutspil for holdet.

 

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *