Fik du set det? Drake highlights fra NBA Awards
juli 4, 2017
LA Clippers henter Galinari i three-way trade
juli 5, 2017

Sacramento Kings signer George Hill og Zach Randolph

Det vælter ind med nyheder fra Sacramento i disse minutter. Amerikanske medier melder, at Kings har signet to markante free agents.

Sacramento Kings var et af de hold, der havde det bedste draft i år og de har en opbygget en særdeles spændende roster med mange unge navne. Det har betydet at de har haft meget cap space at gøre med og nu melder amerikanske medier, at noget af det er brugt på at signe to gode veteraner til holdet.

Det drejer sig om Zach Randolph og George Hill som begge to er free agents denne sommer. Randolph kommer til på en 2-årig kontrakt til en værdi af $24m. George Hill, der for nyligt var i snak med Los Angeles Lakers om en 1-årig kontrakt er nu nået til enighed med Kings om en 3-årig kontrakt til en værdi af $57m.

Det er to solide NBA veteraner, som styrker Kings holdet og giver noget erfaring til den ellers meget unge roster. Det bliver spændende at følge Kings i de kommende sæsoner, efter de endelig ser ud til at have fået nogenlunde styr på deres hold. De er dog oppe i mod hård konkurrence i den nu meget stjernespækkede western conference.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *