Indiana Pacers trader Paul George til OKC
maj 12, 2014
Hvor ender Gordon Hayward?
juli 3, 2017

Paul Millsap får 3-årig kontrakt med Nuggets

Paul Millsap, der er 4 gange NBA All-Star, har netop indgået en 3-årig kontrakt med Denver Nuggest, som dermed forstærker deres trup med en dygtig Power Forward.

Paul Millsap er én af denne sommers højst profilerede free agents og han har nu officielt fået styr på, hvor han skal spille i de kommende sæsoner. Det blev Denver Nuggets, der løb med den stærke veteran, som har indgået en 3-årig aftale til en værdi af $90m. Det tredje år af kontrakten er en team option, så Nuggets kan altså selv afgøre om Millsap skal have det tredje år eller om han skal være free agent til den tid.

Millsap har også været i kontakt med Phoenix Suns og Sacramento Kings, men i sidste ende faldt valget på Denver Nuggets, der stod klar med en stor kontrakt. Denver Nuggets bygger videre på deres meget spændende hold, hvor de nu har to big men i Jokic og Millsap, der både kan dominere inside og outside.

Fremtiden ser lys ud for Denver Nuggets, der har samlet en særdeles spændende roster. Nuggets råder også masser af talent og en solid veteran som Millsap er præcis hvad de har brug for. De råder desuden også en del fremtidige draft picks.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *