LA Lakers mister veteran til mestrene
juli 5, 2017
LA Clippers henter serbisk guard i Rusland
juli 6, 2017

Miami Heat forlænger med rollespiller

Dion Waiters har efter sidste års fabelagtige sæson, blevet belønnet med en ny kontrakt af hans nuværende klub Miami Heat.

Det er en god tid at være rollespiller i NBA, i hvert fald hvis du spørg Dion Waiters, der i går forlænget med sit nuværende franchise Miami Heat.
Waiters sagde nej tak til sin player option på 3,2$ mil. for at teste sin værdi på det frie marked, hvilket man må sige at have givet pote.
Miami stjernen har nemlig skrevet under på en fire årig kontrakt på intet mindre 52$ mil.

Det giver holdet fra South Beach muligheden for at beholde holdets grundstamme, der var tæt på at sikre holdet en slutspilsplads i sidste sæson.

Holdets nuværende GM, Pat Riley har fortalt flere amerikanske medier at Miami Heat ikke komme til at rebuilde på noget tidspunkt, eftersom han mener det solrige franchise altid ville kunne lokke eftertragtet free agents til.

Efter lidt mindre succesfulde sæsoner hos både Oklahoma og Cleveland, viste Waiters sidste sæson hvilket stof han er gjort af.
Miami Heat spilleren lå med et snit. på 15,8 point over hele sæsonen, hvilket er det næsthøjeste snit. over hele hans karriere pr. sæson. Samtidig med at han lå på 39,5% bag linjen.
Rollespileren lå på 4,3 rebounds og 3,3 assists i snit over hele sæsonen, hvilket er en personlig rekord for den lille guard.

Waiters udtaler personligt på de sociale medier at han er glad og tilfreds med endelig at blive anerkendt for hans spil på banen.
Den 193 cm høje guard føler endelig han bliver betalt for det han rent faktisk præstere, hvilket har resulteret i blandet reaktioner fra hans kritiske følgere.

Med Waiters sikret til næste sæson, kan Miami Heat vel meget nemt gå hen og blive et af de hold, der skal spille med om hjemmebane til næste sæsons slutspil, i en meget svag Eastern Conference, der er blevet yderlige svækket efter dette års free agency.
Dog ville lidt mere forstærkning til drengene fra South Beach ikke skade, da der stadig venter svære modstandere som Boston Celtics og Cleveland Cavaliers, der er blevet væsentlig stærkere i forhold til næste sæson.

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *