Boston Celtics skriver under med superstjerne
juli 5, 2017
Miami Heat forlænger med rollespiller
juli 6, 2017

LA Lakers mister veteran til mestrene

Kun 24 timer efter deres seneste tilføjelse Omri Casspi, kunne holdet fra The Bay Area offentliggøre endnu en ny spiller.
Denne gang blev det den 10-årig veteran Nick Young.

Mestrene er så smut gået i gang med at forstærke bænken til næste sæson. De seneste to døgn har de tilføjet både Omri Casspi og Nick Young, der ligner to solide bænkspillere til at skabe endnu mere bredde hos holdet fra Californien. Både Casspi og Young er træfsikre bag linjen, hvilket giver Golden State endnu flere våben, når de til næste sæson skal forsvare deres titel.

Efter en stabil sæson for den ældre veteran i LA Lakers, der endte i bunden af Western Conference sidste år. Skifter han nu til de forsvarende mestre, der domineret hele sidste sæson og endte med at løfte trofæet til sidst efter fem spændende kampe i finalerne. Det giver Nick Young helt andre udfordringer når han til oktober skal tørne ud for sit nye franchise. Efter sidste sæson med Lakers, hvor han og de andre spillere kæmpet for ikke at blive sidst i deres conference. Skal han nu til at kæmpe med helt fremme, når det gælder om mesterskabet til næste sæsons finaler.

Golden State har skrevet en 1-årig kontrakt med ham, der har en værdi af 5,2$ mil. Desuden er holdet fra The Bay Area allerede gået 30$ mil. over deres salary cap for næste års budget. Dette giver dem ikke ret  stor fleksibilitet til at hente flere spillere ind den her sæson udover de restricted free agents, der stadig er frie på markedet.

Flere eksperter mener kontakten mellem klubberne stammer fra deres tidligere Head Coach Luke Walton, der for 2 sæsoner siden tørnet ud som midlertidige erstatning da Golden State’s nuværende HC Steve Kerr sad ude med rygproblemer i starten af 15/16 sæsonen.

Nick Young ankommer med en stor portion rutine og træfsikkerhed, efter han i sidste spillet og startet 60 kampe for det tidligere storhold i LA. Han endte med at snitte om 13,2 point med en scoringsprocent bag linjen på lige over 40%, hvilket passer perfekt ind i planerne hos mestrene fra Californien.

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *