NBA Draft 2017
juli 11, 2017
Top 4 musthaves for en basketballspiller
november 12, 2017

LA Lakers henter guard i Detroit

Klubben fra Los Angeles har været på markedet igen og skrevet under med endnu en spiller til at forstærke holdet frem mod næste sæson.

Kentavious Caldwell-Pope kunne sammen med Lakers Tirsdag aften offentligøre at den talentfulde guard, skal spille sin næste sæson i det berømte Staples Center. Han havde muligheden for at blive restricted free agent, men afviste tilbuddet på 4,9$ mil. fra hans tidligere klub Detroit Pistons. Hvilket man godt kan forstå nu, når hans kontrakt for næste sæson ligger på 18$ mil.

Denne kontrakt gør ham til en af ti bedste betalte shooting guards i hele ligaen. Derudover giver dette Lakers stor fleksibilitet, når de til næste sommer skal kigge på spillere igen. Dette er desuden en solid handel, når man tager i betragtning hvilken trussel Caldwell-Pope er bag linjen, samtidig med at han er en over middel forsvarsspiller, der bliver betragtet som en af ligaens bedste to vejs spillere på hans position. Sidste sæson lå han med et snit på 13,8 point og 3,3 rebounds med en samlet scoringsprocent på hele 48,1%, hvilket man må sige gør ham til en effektiv skytte.

Når man kigger på hvilken retning Lakers går i og hvilke idéer de har lagt over de næste par sæsoner, passer den 24 årige guard perfekt ind i deres planer. Lakers har indtil videre fået fire nye spillere via draften, der inkluderer Big Baller Brands store stjerne, Lonzo Ball. Udover det er Brook Lopez kommet til via et trade fra Brooklyn Nets, hvilket har gjort LA Lakers til en outsider til playoff i næste sæson.

Selvom klubben fra englenes by lige er blevet færdig med en handel, betyder det nødvendigvis ikke at de er færdige med hente nye spillere til. Flere kilder har fortalt at klubben allerede i gang med deres næste store investering, som har været til flere samtaler i Los Angeles. Der er tale om den tidligere Chicago Bulls point guard Rajon Rondo, der er blevet set op til flere gange omkring LA og Staples Center.

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *