Miami Heat forlænger med rollespiller
juli 6, 2017
Tim Hardaway Jr. tilbage hos New York Knicks
juli 10, 2017

LA Clippers henter serbisk guard i Rusland

LA Clippers kunne her til aften meddele at de har skrevet under med Milos Teodosic på en 2 årig kontrakt, der giver serberen 12,3$ mil. over de næste to år. Kilder meddeler at det sidste år er en player option.

Klubben fra Los Angeles har hentet endnu spiller til klubben.
Denne gang blev den 30-årig Point Guard fra russiske CSKA Moskva, der kommer til at tørne ud for Clippers i næste sæson.
Den kreative guard formået i 2010 for sit gamle hold, at blive kåret til Euroleague’s MVP, hvilket er en af de fornemmeste individuelle priser man kan få tildelt som spiller i Europa.

Efter at have evalueret mulighederne, valgte LA Clippers at gå med en PG fra den en af de bedste europæiske ligaer.
Som må betragtes som et halvt sats, da den ældre guard ikke har spillet en eneste kamp i NBA før, selvom han stillet op til draften i 2009, men hvor han desværre ikke var blandt et af de 60 valg.

Dog får den garvet guard stadig rigeligt med ris og ros fra både nye kollegaer og flere forskelige respekteret journalister fra den amerikanske presse.
Senest var Patrick Beverly, Teodosic’s nye holdkammerat ude og sige til pressen at den russiske PG af en de til at aflevere bolden i NBA lige nu.
Selv den tidligere landstræner for den amerikanske basketball landshold Mike Krzyzewski, bedre kendt som Coach K, var ude og sige at Teodosic var en de absolut bedste spillere til at ikke at have spillet i den amerikanske liga endnu.

Den nye tilføjelse vandt i sidste sæson Euroleague med overlegen stil.
Guarden lå nemlig med et snit på 16,8 point og 6,8 assists sammen med en scoringsprocent på 56,4% gennem hele Euroleague.
Hvilket må siges at være med en godkendt præstation af den nye mand for LA Clippers.
Teodosic startet sin karriere i den serbiske liga for FMP Zeleznik, derefter tog han fire år til Olympiakos i Grækenland, for til sidst at skifte til CSKA Moskva i den russiske liga, hvor han spillet til indtil i går.

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *