Tidligere MVP på vej til Milwaukee Bucks
juli 3, 2017
Kevin Durant underskriver ny kontrakt med GSW
juli 4, 2017

Kyle Lowry underskriver ny kontrakt med Raptors

Der har længe været spekulationer omkring Kyle Lowry og hans fremtid. Han har været på jagt efter en ny stor kontrakt og flere hold har været interesseret. Nu har han fået en ny, stor kontrakt hos Raptors.

Spurs, Rockets og 76ers har været nævnt som bejlere til Lowry, men alle tre hold har fundet andre spillere og dermed var banen for en forlængelse i Toronto åben. Lowry har netop udtalt at det var en let beslutning og at han er glad for at blive i hans “hjem” – Toronto.

Kyle Lowry har skrevet under på en ny 3-årig aftale med Toronto Raptors. Kontrakten har en værdi af hele $100m. Lowry har gjort det klart at han jagtede en max kontrakt og helst en 5-årig kontrakt. Raptors slipper afsted med at give ham en 3-årig kontrakt og skal dermed ikke binde penge i ham i alt for mange år.

Der var skabt lidt usikkerhed omkring Lowry’s fremtid i Toronto, fordi han ville have 5 år, hvilket vil sige at han som 36 årig skulle betales op mod $35-40m. Med den nye kontrakt har Toronto sikret sig Lowry indtil han er 34 og binder altså ikke helt så mange lønkroner i ham.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *