Kevin Durant underskriver ny kontrakt med GSW
juli 4, 2017
Fik du set det? Drake highlights fra NBA Awards
juli 4, 2017

Knicks superstjerne på vej væk fra The Big Apple

Der har været meget travlt i New York de sidste par dage og det ser ikke ud til at stoppe her. Holdets store stjerne i mange år, er nemlig på vej væk.

Endnu et “superteam” kan blive officielt inden for de næste par dage, i hvert fald hvis du spørger Carmelo Anthony, der vil væk fra New York Knicks. Både James Harden’s Houston Rockets og Lebron James’ Cleveland Cavaliers, har kigget Melo og interessen lader til at være gensidig. Melo skulle i følge ESPN være klar til at ‘waive’ sin no-trade clause, hvis der kommer et tilbud fra et af de to franchises.

Begge klubber har været i fuld sving med at hente gamle og nye spillere ind til næste sæson. Så sent som for fem dagen blev den tidligere Clippers Point Guard Chris Paul nyt medlem af Houston Rockets, som nu er på jagt efter endnu en stjerne til holdet, som meget vel kunne blive Carmelo Anthony. Med New York stjernens kæmpe erfaring og store rutine, samt evner bag 3-pointslinjen, ville han passe perfekt ind i planerne hos Houston Rockets til næste sæson. En spiller man har haft på blokken over mulige trades hos holdet fra Texas, er Ryan Anderson, som Houston skylder $61m over de næste 3 sæsoner.

Dog ser det ikke ud til at de er alene om interessen, for også Cleveland Cavaliers har vækket interesse for den 33 årige forward. Med et forholdsvis klart nederlag til Golden State Warriors efter de netop afsluttet NBA Finals, ser det ud til at de skal forstærke sig til næste sæson, hvis skal de hive endnu et trofæ hjem til delstaten Ohio.

Cleveland har med deres stjernespækkede roster et hold, som passer meget godt til den ældre forward. Han kan slippe for at have alt presset på sine skuldre, samt have en lidt mere fri rolle med hensyn til spillet. Der har ikke været nogen konkrete spillere på blokken hos Cleveland, men eftersom de allerede ligger med den næsthøjeste payroll i hele ligaen, bliver de nød til at trade nogen af deres rollespillere eller alternativt Kevin Love, for at gøre plads i deres payroll til Carmelo Anthony, der ligger med en kontrakt på 54 mil. $ over de næste to år.

Knicks stjernens kone La La Anthony har udtalt til et amerikansk medie, at hun håber han ender et sted hvor han er glad og hvor han har muligheder for at få den eftertragtet ring, som han jagtet siden han blev draftet som nr. 3 af Denver Nuggets tilbage i 2003. Hvilket der både er mulighed for hos Houston, men bestemt også Cleveland, der nok har de største chancer.

De seneste rygter går på at han vil overveje at frasige sig sin no-trade-clause, hvis der altså lander et tilbud fra et af de to franchise til New York Knicks. Anthony havde et snit. på 22,4 point og 6 rebounds leveret over 34,3 min. i hans seneste sæson for New York Knicks.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *