Kyle Lowry underskriver ny kontrakt med Raptors
juli 4, 2017
Knicks superstjerne på vej væk fra The Big Apple
juli 4, 2017

Kevin Durant underskriver ny kontrakt med GSW

Kevin Durant har forlænget sin kontrakt med Golden State Warriors og bliver dermed, helt som forventet, hos mestrene.

Først underskrev Steph Curry en ny kontrakt og nu er det Kevin Durant’s tur til at gøre det samme. Durant har dog skrevet en kontrakt langt under hvad der er max, i modsætning til Steph Curry. Durant’s nye kontrakt er på 2 år, hvoraf det andet år er en player option, så han kan i princippet selv bestemme om han vil have 2018/19 med eller om han vil være free agent allerede om et år.

Kontrakten har en værdi af $53m, hvor det første år lyder på $25m, hvilket ikke er specielt meget for en top 3 spiller i NBA. KD havde ifølge medier også mulighed for at skrive en større og længere kontrakt, men det har han altså valgt ikke at gøre.

Amerikanske medier melder desuden, at kontrakten er $9,5m mindre værd end en max kontrakt og $1,54m mindre end hvad KD tjente sidste år. Durant gør altså hvad han kan for at GSW kan blive ved med at hente og holde på spillere, ved at ofre den max kontrakt han kunne have fået.

I følge flere amerikanske medier, så forventes det dog at KD vil underskrive en 4-årig max kontrakt til en værdi af $160m allerede næste år.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *