Paul Millsap får 3-årig kontrakt med Nuggets
juli 3, 2017
Stephen Curry får den største kontrakt i NBA nogensinde
juli 3, 2017

Hvor ender Gordon Hayward?

Efter en hæsblæsende start på dette års free-agency, mangler et par af de store navne stadig at finde deres kommende destination.

Specielt Utah Jazz’ helt store superstjerne Gordon Hayward, har haft meget at tænke over i disse dage. Den 27 årige stjerne kan muligvis se frem til sin første Max-Kontrakt, når han skal beslutte sig for hvilket franchise, der skal have gavn af ham de næste par år. De store favoritter til at skrive under med ham udover hans nuværende hold Utah Jazz, er Miami Heat og Boston Celtics.

Flere udenlandske medier mener han ender i Boston eftersom Celtics Head Coach, Brad Stevens tidligere har været træner for Hayward, da han spillede basketball i College på Butler University. Dog har flere basketballeksperter sagt, det kunne være en fordel for ham selv, hvis han smuttede til det solrige Miami, da han kan få rampelyset helt for sig selv og være den stjerne Heat skal bygge op omkring i de kommende år.
Miami formåede lige akkurat ikke at komme i playoff sidste sæson, da Chicago Bulls snuppet den sidste plads lige for næsen af dem i sidste spillerunde.

Med en tilføjelse af Gordon Hayward’s kaliber vil chancerne for playoff i Miami være væsentlig større end sidste år. Specielt nu hvor et par af de andre stjerner i Eastern Conference fra sidste år er blevet rykket til et hold i Western Conference. Der er både tale om en Jimmy Butler fra Chicago, der er blevet smidt væk i et trade til Minnesota Timberwolves og Paul George som blev sendt til OKC Thunder.

Med alt hvad der foregår af handler og deals rundt omkring ham, kunne han meget vel ende i et svækkende Eastern Conference, hvor stjernerne nærmest er flygtet fra indtil videre. Flere amerikanske medier mener at beslutningen enten kommer tirsdag eller onsdag denne uge. Men eftersom tirsdag er en helligdag i USA, peger de fleste eksperter at beslutningen først bliver taget onsdag.

Kommenter
Eric Haalo
Eric Haalo
Basketball fan og skribent på Droppin-Dimes.com. Jeg har spillet basketball i mange år. Jordan er GOAT, Lebron James er overvurderet og Luka Doncic er den næste stjerne i NBA. Skriver også på Fitfact.dk

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *