Wizards forward tilbudt max. kontrakt
juli 5, 2017
LA Lakers mister veteran til mestrene
juli 5, 2017

Boston Celtics skriver under med superstjerne

Efter en lang nat med sure utålmodige reaktioner fra fans og stor forvirring. Kunne Gordon Hayward endelig offentligøre at han valgte Boston Celtics som nyt franchise de næste 4 år.

Det blev en lang dag for Gordon Hayward, der i går skulle træffe en beslutning om hvor han skulle spille de næste 4 år. Inden den officielle udmelding blev meldt ud, var der dog lidt forvirring omkring hvorvidt han havde skrevet under eller ej.

En amerikansk journalist havde et par timer inden allerede meldt ud, at han via kilder allerede kendte til destinationen for den tidligere Utah Jazz spiller. Kort efter meldte Hayward’s agent så ud at intet var sikkert endnu og de stadig havde alle tre muligheder åbne. Altså Boston, Miami eller Utah. Hvilket skabte stor forvirring og frustrerende reaktioner på de sociale medier blandt de tre fangrupper.

Men klokken 02:06 i nat dansk tid kom udmeldingen så. Superstjernen havde valgt at offentliggøre sin beslutning via The Players Tribune som er et amerikansk medie. Hvor han så skrev han havde valgt Boston Celtics. Et kort resumé af det han skrev ville være at han starter med at forklare hvor svær en beslutning dette har været.

Efterfølgende takker den 203 cm høje profil så en række vigtige personer fra hele hans periode i Utah.
Hayward slutter så af med at forklare hvor stor en rolle Brad Stevens har haft i de her forhandlinger, samt hvilken rolle han havde dengang han skulle ind i ligaen fra college af. Stjernen runder så hele artiklen af med at sige nu hvor de ikke vandt noget mesterskab i college sammen, må de jo hellere gøre det i NBA i stedet for.

Skal Lebron være bange nu?

Hans kontrakt ligger på 128$ mil. over de næste fire år. Flere kilder melder dog at det sidste år er en player option. Som betyder at Hayward selv kan vælge om han vil spille det sidste år af hans kontrakt hos Boston Celtics. Men det tror jeg nu ikke ville blive et problem, da han kan blive tilbudt end endnu større kontrakt af Celtics efter den her udløber i 20/21 sæsonen.

Efter kontrakten var blevet en realitet, havde flere af hans nye holdkammerater været på de sociale medier for at byde ham velkommen til storbyen. Det er inklusiv Celtics lille Point Guard Isaiah Thomas, der nærmest havde lavet en hyldest dans til den nye superstjernes ankomst.

 

Kommenter

Skriv et svar

Or

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *